Nieuws

Milwaukee Redemption
Ontvang een gratis product van Milwaukee
Geplaatst op01-06-23
Koop een van de geselecteerde producten van Milwaukee en ontvang een gratis product!
Lees Meer
Isero SellaRonda BikeDay
Geplaatst op16-05-23
Midden in de Dolomieten ligt de Sella, een majestueus bergmassief dat het uitzicht in de wijde omgeving domineert. Rondom dit bergplateau ligt een van ’s werelds bekendste fietsroutes: de Sella Ronda. Sella Ronda is een route in de Dolomieten en is 55 kilometer lang en heeft 1691 hoogtemeters. 25.4 kilometer van het parcours gaat bergop. Op de route bevinden zich 4 officiële beklimmingen.
Lees Meer
Doe een tikkie
Geplaatst op16-05-23
Bedankt dat jij een tikkie wilt doen voor ‘Samen. Meer voor elkaar’. Je kunt hieronder kiezen voor welk goed doel je een donatie wilt doen of een algemene donatie (waarbij de donatie wordt verdeeld over de 4 goede doelen).
Lees Meer
Moederdagactie 2023
Geplaatst op08-05-23
Zondag 14 mei is het Moederdag. Een goede dag om jouw (schoon)moeder of ander speciaal persoon in het zonnetje te zetten. Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 mei (of zolang de voorraad strekt) ontvang je aan de balie, bij een besteding van minimaal €50,-, een doosje I Love Milka chocolade.
Lees Meer
Nieuw in ons assortiment Ubiflex Finio Loodvervanger!
Geplaatst op24-04-23
Nieuw in ons assortiment Ubiflex Finio Loodvervanger! Ben je op zoek naar een snelle en kwalitatieve oplossing voor het afdichten van jouw dak? Nieuw in het assortiment van Isero is Ubiflex Finio, dé loodvervanger waarmee je in een handomdraai een waterdichte dakaansluiting realiseert. Van 3 april tot en met 31 mei 2023 hebben wij een leuke introductieactie! Bij aankoop van Ubiflex Finio producten, binnen de actieperiode, ontvang je een gratis roller ter waarde van €40,- cadeau! Met deze roller kun je nóg gemakkelijker en sneller de Ubiflex Finio aanbrengen en ben je verzekerd van een perfecte afwerking. De actie loopt via Ubbink. Wanneer je gebruik wilt maken van deze actie moet je jezelf aanmelden via onderstaande link. De roller wordt dan naar je opgestuurd.
Lees Meer
Isero is aanwezig op de Vakbeurs Facilitair 7, 8 en 9 juni – Jaarbeurs Utrecht
Geplaatst op24-04-23
We zijn blij om aan te kondigen dat we aanwezig zijn op de Vakbeurs Facilitair op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs tonen en vertellen wij je alles over Toegangsbeheer & méér. Naast ons brede assortiment producten, waar wij een gedeelte van presenteren op de beurs, delen wij graag onze kennis en geven wij advies over o.a. diverse toegangscontrolesystemen, sluitplannen en automatische deuren. Maar ook op het gebied van onderhoud en installatie staan wij voor je klaar.
Lees Meer
Cut en Grind set van Tyrolit
Geplaatst op14-04-23
Isero heeft een nieuwe tool aan haar assortiment toegevoegd: de Cut en Grind set van Tyrolit. Deze schijf zorgt ervoor dat je veilig kunt doorslijpen én afbramen, zonder dat je daarvoor van schijf hoeft te wisselen. Maar hoe zit het dan met de veiligheid? Nou, daar heeft Tyrolit aan gedacht. De Premium*** Cut And Grind schijf is namelijk maar 2 mm dik, maar wel verstevigd en zo geproduceerd dat je er veilig mee kunt werken. De schijf is te gebruiken op zowel staal als inox en is daarmee een welkome aanvulling op elke montage,- service,- of kluswagen. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak heb je maar één haakse slijper tot je beschikking en moet je tussendoor van schijf wisselen? Met de Cut en Grind set van Tyrolit is dat verleden tijd!
Lees Meer
Training veilig gebruik van diisocyanaten
Geplaatst op23-02-23
Door de overgevoeligheid van de luchtwegen en de huid die door het gebruik van diisocyanaten kan worden veroorzaakt, is het vanaf 24 augustus 2023, en vervolgens om de vijf jaar, verplicht vóór gebruik van relevante producten die diisocyanaten bevatten een training te volgen.
Lees Meer
AMPShare, een gedeeld accusysteem voor de professional
Geplaatst op17-02-23
Diverse merken, waaronder Bosch, Fein en Rothenberger, zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van 18V-accugereedschap onder de naam AMPShare. Het is een gedeeld accusysteem, waarbij de accutechnologie van Bosch de basis vormt. Dit accusysteem geeft je de flexibiliteit te wisselen tussen professionele machines, van de aangesloten merken, met een 18V AMPShareóf Bosch Professional 18V accu.
Lees Meer
Nieuw bij Isero; Noxxa hang- en sluitwerk
Geplaatst op23-01-23
Nieuw in het assortiment van Isero is het private label Noxxa. Het omvat een compleet en professioneel hang- en sluitwerk assortiment: alles voor op en rondom elke deur. Noxxa is innovatief en kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de unieke specificaties. Het veiligheidsbeslag is voorzien van SKG-keurmerken en certificaten en alle artikelen zijn robuust, duurzaam, en voorzien van mooie designs. Kortom, Noxxa is een vernieuwend merk met een uitstekende prijs-kwaliteit.
Lees Meer
80 Resultaten